Restplasser og tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta tilbud om ledige restplasser på e-post.

Rådyrbu

"Minihotell"  på 430 kvadrat med badebasseng, innendørs boblebad, trimrom og badstueHer finner du 10 soverom hvorav 8 har eget bad. 24 personer har sengeplass på denne hytten. Massasjestol i lofts stue.

Hytten har 3 flat-tv tilkoblet parabol. Mulighet for leie av Projektor tilkoblet data/parabol/lydanlegg.

Trådløs internett
 forbindelse på hele hytta

Hytten har 2 varmepumper luft/luftIMG_0775.JPGPå Gautefall i et naturskjønt område av Telemark, ligger denne luksushytten solrikt plassert på ca.1200m" store tomter. Sommer som vinter er Gautefall et populært område.

Her finner du små koselige vann og muligheter for turer i skog, mark og i den storslåtte og vakre norske fjellheimen. Med alle sine fasiliteter, romløsninger og egen loftstue er huset særdeles velegnet for flerfamiliebruk, møtelokale og som selskapslokale til de fleste formål. Spisestuen kan gjøres om til festsal for 40 personer.

Vinterstid er det mange aktiviteter å velge mellom på Gautefall. Her er over 110 km ferdigpreparerte løyper og alpinanlegg med 5 skitrekk, stolheis for 6 personer. 8 nedfartsløyper, kun 4 km fra feriehuset. Her er det mange små koselige fjellvann hvor litt fiske er mulig. I Treungen, ca. 10 km fra huset, er det utleie av båter og kanoer og der kan man fiske eller bare slappe av på den store innsjøen Nisser. Strøm Kr 1,80 kw/t etterfaktureres


Alle soverommene ligger i andre etasje. 4 rom med 2 enkle senger satt sammen til dobbeltseng. Disse rommene har egen veranda og egne bad. 4 rom med familieseng (trapp opp til overkøye) Disse rommene har også eget bad. I tillegg 2 rom med 2 enkle senger satt sammen til dobbelseng.


Av hensyn til astmatikere og allergikere er det ikke tillatt med husdyr på noen av våre hytter.

Bestill denne hytten!