Restplasser og tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta tilbud om ledige restplasser på e-post.

Hjortebu

1281_original.jpg

310 m2 luksushytte med svømmebasseng. 

Bassengrommet er 60 m2. Etter en god avslapning i badstuen er det godt med en svømmetur i det 24m2 store svømmebassenget. Det er også et 2 m2 stort barnebasseng for de minste. Det er motstrømsanlegg og barnesklie i bassenget.

Oppholdsstue: stereoanlegg med CD,  Spisestue: 70 m2, Kombipeis. Loftstue:TV m/parabol dvd og video,  7 Soverom, 17 sengeplasser + barneseng Kjøkken: K+v, høy stol, el-komfyr, kjøleskap, Fryser 60 - 130 l., mikroovn, oppvaskmask, vaskemask,tørketrommel, kaffetrakter, vaffeljern, støvsuger, Toalett: WC, håndvask, k+v,  gulvvarme, sauna 2xToalett: WC, håndvask, k+v, dusj, gulvvarme Og: Terrasse, boblebad, svømmebasseng, El-varme, el-lys, hagegrill, utsikt over vann.

Sengetøy kan leies. Strøm kr 1,80kw/t

På Gautefall i et naturskjønt område av Telemark, ligger denne luksusferiehytten solrikt plassert på en 1500 m2 stor tomt. Sommer som vinter er Gautefall et populært område å feriere i. Her finner du små koselige vann og muligheter for turer i skog mark og ikke minst innover i den storslåtte og vakre norske fjellheimen.

Bestill denne hytten!